Elvenstar's Apollo

24-12-2015

Bijou en Arnold waren beiden gecastreerd, het was tijd voor een nieuwe dekkater. Onze poezen zijn allemaal aan de kleine kant dus onze voorkeur ging uit naar een grote kater. Na een lange tijd zoeken zijn ze op Facebook Apollo tegen gekomen. Hij is samen met zijn zusje Artemis in Griekenland geboren. 


Na overleg is er besloten om hem samen met zijn zusje uit griekenland op te halen met het vliegtuig. Samen met mijn dochter ben ik naar Griekenland gevlogen en hebben we beide katten mee naar huis genomen.


Stamboom Apollo

MIJN PERSOONLIJKHEID

Apollo is een hele zelfverzekerde kater, maar hij is niet arrogant. Hij is een echte allemansvriend en kan dus met iedereen overweg. Het is een hele grote kater met een prachtige aftekening.


Kopstoten geven is iets wat apollo graag doet, dan heb ik het niet over lieve kopjes maar echt harde kopstoten in je gezicht. Hij komt graag knuffels halen en ligt vaak naast je op de bank. 


Apollo is chemisch gecastreert zodat hij geen katergedrag vertoont en bij ons in huis kan leven met de groep. Wanneer de chemische castratie is uitgewerkt krijgt hij de kans om een poes te dekken.

Apollo in drie woorden:

Zelfverzekerd

Knuffelbeer

Allemansvriend

Foto's