Schwarzi's Daryl Dixon

4 juli 2017 

Daryl Dixon is de zoon van Joy. Joy is erg kieskeurig in omgang met andere katten, daarom is er een zoon van haar aangehouden. Samen zijn zij met mijn dochter mee gegaan toen zij uit huis is gegaan. Mijn dochter is groot fan van de serie 'The Walking Dead', daarom was de naam Daryl Dixon (een karakter in de serie) er al eerder dan de kat zelf.


Toen Joy dragend was heeft mijn dochter heel vaak tegen haar gezegd dat er een bruine kater bij moest zitten, omdat dit het meest op Daryl Dixon uit de serie lijkt. Uiteraard heeft Joy naar haar geluisterd en was de eerste kitten die er bij de bevalling geboren werd een bruine kater. Omdat het al zeker was dat hij met mijn dochter mee zou gaan is hij vroeg gecastreerd en heeft hij nooit een poes gedekt.  


Stamboom Daryl

MIJN PERSOONLIJKHEID

Daryl is een hele lieve kater die erg aanhankelijk is. Hij luistert goed naar zijn naam, maar ook naar al zijn andere bijnamen. Zijn favoriete bijnaam is 'Kitty', hier luistert hij misschien nog wel beter naar als zijn eigen naam.


Daryl houdt ervan om puzzels op te lossen en om trucjes te doen, het liefst geeft hij de hele dag een high five en springt hij vanaf de grond op je schouders. Hij is erg vocaal en kondigd zichzelf graag aan als hij een kamer binnen komt, hij maakt dan 'frrt' geluiden en komt hard op je af rennen. Hij vindt het heerlijk om bij je te liggen, maar vindt een borstelsessie van tijd tot tijd ook erg fijn. 

Daryl in drie woorden:

Aanhankelijk

Speels

Vocaal

Foto's