Schwarzi's Bayke

07-09-2016

Bayke is de dochter van Samira. Op dat moment beschikten wij zelf niet over een dekkater, dus hebben wij er eentje opgezocht. Bayke is de eerste niet-schildpad poes geweest die wij in onze cattery hebben mogen verwelkomen. Haar uitstraling en aftekening heeft ervoor gezorgd dat wij haar graag wouden houden.


Net als haar moeder is Bayke erg moeilijk dragend te krijgen. We hebben haar één keer dragend weten te krijgen. Ze had maar één kitten en er was een keizersnede nodig om deze op de wereld te brengen. We hebben ervoor gekozen om haar op dat moment ook te laten steriliseren. Helaas is de kitten het niet gered en is hij met twee weken overleden. 


Stamboom Bayke

MIJN PERSOONLIJKHEID

Bayke heeft precies hetzelfde karakter als Samira. Ze is heel zelfstandig maar altijd in voor een knuffel. Ze zit het liefst de hele dag buiten, het maakt haar niet uit of het regent. In de zomer ligt ze juist graag in de zon. 


Bayke kan het met elke kat goed vinden en ligt goed in de groep. Ze zorgt nooit voor problemen en doet ook nooit iets wat niet mag. Ze vindt het leuk om op vliegen te jagen en houdt ervan om af en toe even met je te knuffelen.

Bayke in drie woorden:

Zelfstandig

Buitenkat

Aanhankelijk

Foto's