Elvenstar's Artemis

24-12-2015

Het stond niet in de planning om er nog een poes bij aan te schaffen, maar toch is Artemis erbij gekomen. In eerste instantie zou Artemis verkocht worden aan iemand anders, vlak voordat we haar broertje Apollo zouden ophalen hebben deze mensen toch afgezegd.


Aangezien het een nestje van twee was leek het ons wel een goed idee om Artemis erbij op te halen. Ze zouden dan tijdens de reis steun aan elkaar hebben en de overgang zou voor hun wat makkelijker gaan. Het ophalen van deze katten was een heel avontuur, zo wist Artemis te ontsnappen in het vliegtuig en de hele cabine rond te lopen. Artemis is nooit gedekt en is inmiddels gesteriliseerd. 


Stamboom Artemis

MIJN PERSOONLIJKHEID

Artemis is een onzekere en terughoudende kat. Ze is erg onderdanig tegenover andere katten maar heeft een hart van goud. Ze is één van de liefste poezen die wij ooit hebben gezien en houdt stiekem erg veel van knuffelen. 


Haar bijnaam is 'Theemuts', daar luistert ze net zo goed naar als naar haar echte naam. Ze is niet heel speels maar kan het met bepaalde katten goed vinden.

Artemis in drie woorden:

Onzeker

Lief

Terughoudend

Foto's