17-03-2015

Schwarzi's Arnold

Arnold is de zoon van Bijou en Viviën, hij is vernoemd naar Arnold Schwarzenegger. Arnold is getest en bleek geen drager van GSD-IV te zijn, daarom hebben wij hem aangehouden als de opvolger van Bijou. De bijnaam van Arnold is Piep, hij piept namelijk in plaats van dat hij miauwt. Arnold is een echte knuffelbeer en wilt het liefste de hele dag aandacht krijgen.


Arnold is helaas nooit de dekkater geweest waarop wij hadden gehoopt. Zijn te lieve karakter zorgde ervoor dat geen enkele poes hem accepteerde als een kater. Arnold werd steeds schuwer en angstiger tegenover de andere katten, om deze reden hebben we ervoor gekozen om hem te laten castreren. Helaas heeft dit niet geholpen en had hij het nog steeds erg zwaar. Om deze reden woont hij dan ook niet meer bij ons thuis. 


Stamboom Arnold

MIJN PERSOONLIJKHEID

Arnold heeft zich ontpopt tot een zachtaardige kater. Veel mannelijkheid heeft hij niet, maar wel een hoop liefde die hij graag met anderen deelt. 


Een goede vriendin van mijn dochter kwam op kittenbezoek en had gelijk een klik met Arnold. Het oorpsronkelijke idee was dat zij een kitten uit zou zoeken, maar kon het te goed vinden met Arnold. Sinds 2019 woont hij bij haar samen met haar twee Europese kortharen.


Hij is hier helemaal tot rust gekomen en rent weer vrolijk door het huis. Het liefst brengt hij sponsballetjes naar je toe of ligt hij lekker bij je te slapen. Zelf slapen zit er dan niet in, als Arnold bij je ligt wilt hij je volle aandacht en moet je zeker niet stoppen met aaien. Doe je dat wel, dan gaat hij piepen in de hoop op meer aaitjes. 

Arnold in drie woorden:

Zachtaardig

Lief

Piepen

Foto's