Samira De-La-Platiada

03-06-2013

Nadat wij Joy in huis hebben gehaald zijn wij heel enthousiast geworden over de Noorse boskat. Daarom heb ik veel informatie opgezocht over het ras en over fokkers. Tijdens het zoeken van informatie ben ik bij een Duitse cattery terecht gekomen en daar heb ik de mooiste Noorse boskat ooit gezien, Nemesis De-La-Platiada. Haar kop en hele uitstraling is ronduit prachtig.


Toevallig had zij net op dat moment een nestje kittens waarbij één schildpad poes die dezelfde kleuren had. Ik heb foto’s van Nemesis en Samira aan mijn man laten zien en hij vond direct dat we contact op moesten nemen over Samira. Helaas bleek dat zij al onder optie was, maar gelukkig voor ons zijn die mensen uiteindelijk voor een andere poes gegaan.


Stamboom Samira

MIJN PERSOONLIJKHEID

Samira is een zeer zelfverzekerde poes die heel aanhankelijk is. Ze is overduidelijk de leider van de groep en iedereen heeft veel respect voor haar. Haar favoriete hobby is speeltjes te apporteren en enthousiast terug te brengen. Het maakt niet uit wat voor speeltje het is, zolang ze het maar in haar bek kan vastpakken. Samira heeft (nog) maar één nestje kittens gehad waarbij er twee poezen zijn geboren. We hopen haar nog een keer dragend te krijgen, maar dit gaat erg lastig. Ook wordt is ze al wat ouder en bijna toe aan pensioen.

Samira in drie woorden:

Zelfverzekerd

Speels

Aanhankelijk

Foto's