Walking Dead nest

NOORSE BOSKAT CATTERY

SCHWARZI'S

Op 4 juli 2017 is de grote wens van Lotte uitgekomen. Haar Joy is voor de tweede keer de trotse moeder geworden van 4 gezonde kittens. We hebben al besloten dat dit tevens haar laatste nestje gaat worden. Joy heeft altijd veel last van haar hormonen en is daardoor moeilijk op gewicht te houden. Als haar kittens het huis hebben verlaten zal ze dan ook gesteriliseerd worden. Als Lotte volgend jaar ons huis gaat verlaten zal ze, samen met haar zoon Daryl Dixon mee verhuizen. Lotte mocht de namen van de kittens uitzoeken en vanaf het begin stond het al vast dat dit het Walking Dead nestje zou worden, naar haar favoriete tv programma.

 

Tot ons grote verdriet is de fokker en eigenaresse van Lord Schavuit van Siriusland, Ilse van Voren, tijdens de dracht plotseling overleden. Ondanks dat we wel getwijfeld hebben of we de naam van dit nest wel konden maken hebben we toch besloten dat het goed was. Ilse wist ervan, we hadden het erover gehad en ze vond het prachtig. Ilse zou volgens ons dan ook niet anders gewild hebben.

 

Ilse, We missen je, we missen je enthousiasme en je adviesen. We zullen goed op de kittens passen. Wat zou je trots zijn geweest op dit viertal!

X

Lord Schavuit van Siriusland

Norsk Glimre Jersey Joy

Beide ouders zijn getest op: HCM, PKD, CIN, PK-def en GSD-IV

Naam

Geslacht

Kleur

Beschikbaar

 

Schwarzi’s Michonne

 

Female

 

NFO n 09

 

Sold

Schwarzi’s Daryl Dixon

Male

NFO n 23

Stays with us

Schwarzi's Abraham

Male

NFO d 09 23

Sold

Schwarzi’s Glenn

Male

NFO n 09 23

Sold

 

Klik op de naam en u komt in hun eigen fotoalbum

 

 

Michonne

Daryl Dixon

Abraham

Glenn

Copyright © All Rights Reserved