Kittens

NOORSE BOSKAT CATTERY

SCHWARZI'S

Op zondagochtend 25 februari 2018 is ons Criminal Minds nest geboren. Helaas geen probleemloze bevalling dit keer. Na de eerste 2 kittens zette de weeën niet meer door bij Vivien en zijn we met haar naar de dierenkliniek gereden. Daar hebben ze geprobeerd om manueel de bevalling weer op gang te brengen en dit resulteerde in de geboorte van een derde kitten. Maar ook nu waren de weeën weer niet sterk genoeg en aangezien we zeker wisten dat er nog meer kittens waren hebben we de beslissing moeten nemen om over te gaan tot een keizersnede.

 

Gelukkig is dit allemaal voorspoedig verlopen en zijn er nog 2 gezonde kittens geboren. Vivien accepteerde al haar kittens snel en vanaf dat moment tot nu is het alleen maar genieten van dit prachtige vijftal. Wel hebben we de moeilijke keus gemaakt om Vivien gelijk te steriliseren. Hoewel ze ons 10 prachtige kittens heeft gegeven is haar gezondheid belangrijker dan fokken, we mogen er niet aan denken dat haar wat overkomt.

 

Tevens is dit het eerste nest van onze dekkater Elvenstar’s Apollo. En ik kan zeggen, hij stelt ons zeker niet teleur!!!

 

Voor informatie over de kittens kijk op hun eigen pagina!

Copyright © All Rights Reserved