Elvenstar's Apollo

NOORSE BOSKAT CATTERY

SCHWARZI'S

ELVENSTAR'S APOLLO

Geboren: 24-12-2015

NFO n 22

Getest op: GSD-IV, vrij via ouders

Aangezien onze poezen allemaal niet te groot zijn hebben we in 2016 besloten om uit te kijken naar een kater die grote toe kan voegen aan onze poezen. Stiekem was ik hem al tegen gekomen op faceboek.

Mijn oog was al lang gevallen op een katertje. Namelijk Elvenstar’s Apollo, een Griekse god uit de cattery van Dora Antoniou. Een prachtig katertje met een geweldige uitstraling en poten om u tegen te zeggen.

 

Na contact met Dora bleek hij gelukkig nog vrij te zijn en nog belangrijker, hij mocht naar ons toe komen!!!

Tja, toen het volgende probleem. Hoe haal ik hem op…….. Ik heb nogal vliegangst en had dan ook nog nooit gevlogen met een kat. Daarbij vond ik het ook wel erg spannend om een kater op te halen die ik hiervoor nog nooit gezien had. Gelukkig heeft Doreen (eigenaresse van De-La-Platiada en fokker van onze Samira) ook een kater van Dora. Haar gebeld voor advies en tips. Ze kon me de Cattery ten zeerste aanbevelen. Dus, vlucht geboekt en vooralsnog genieten van alle foto’s die gestuurd werden.

 

Enkele weken voordat we Apollo op zouden halen lazen we op facebook dat zijn zus weer vrij was gekomen voor adoptie. Het is een nest van twee kittens dus rees bij ons de vraag of we haar dan ook maar mee zouden nemen. Op die manier zouden ze lekker bij elkaar kunnen blijven en ik moet zeggen, ook Artemis vonden we geweldig!! We hebben dit besproken met Dora en ook zei was erg enthousiast over het feit dat deze twee bij elkaar zouden blijven.

 

Voordeel voor mij, Lotte, onze dochter zou dan ook meevliegen en dat zou het voor mij iets minder erg maken.

Op 24 april 2016 zijn we in alle vroegte naar Athene gevlogen. Daar kwam Dora de twee kittens brengen en zijn we na een paar uur wachten weer terug gevlogen.

 

Eenmaal thuis konden we de twee eindelijk eens goed bekijken en kennis maken. We werden absoluut niet teleurgesteld, wat een geweldige kater is Apollo!!!! Een heerlijke knuffelbeer, ligt het liefst de hele dag op schoot. Hij is nu 1 jaar oud en weegt ruim 5,5 kg. Hij is dan ook nu al de grootste van al onze noren.

 

Dora, we zijn zo gelukkig met deze prachtige man, we zijn er trots op dat hij bij ons mag leven.

 

Vooralsnog heeft Apollo een Suprelorin implantaat en mag nog lekker even doorgroeien.

 

 

Copyright © All Rights Reserved