Vivien Omahkatayo

NOORSE BOSKAT CATTERY

SCHWARZI'S

Vivien Omahkatayo

Geboren: 01-04-2014

NFO fs 09 22

Getest op: GSD-IV en PK-def, Vrij via ouders

We dachten met Bijou, Joy en Samira voorlopig compleet te zijn. We willen de poezen eerst volledig uit laten groeien, hebben Bijou op een suprelorin implantaat gezet en genoten volop van onze Noren. Ik bleef veel informatie verzamelen en zat veel op facebook en zag daar de meest prachtige noren voorbij komen. Veel kittenfoto’s en ik verheugde me al op mijn eerste nestje. Toen kwam op facebook Vivien Omahkatayo voorbij. Liefde op het eerste gezicht……… Ik bleef haar een beetje volgen en liet haar zien aan Martijn en de kinderen. Ook voor Martijn was het liefde op het eerste gezicht en hij haalde me over om toch eens te bellen. Eerst ben ik me gaan verdiepen in haar stamboom. De vader van Joy komt ook van deze cattery en ik wil wel graag spreiding van de bloedlijnen. Gelukkig komt Vivien uit totaal andere lijnen en zou ze ook goed passen bij Bijou. Na contact met Anna bleek er al veel belangstelling voor haar te zijn. Ook nu moesten we geduld hebben en op 20 mei 2014 kregen we het verlossende bericht dat ze naar ons toe mocht   Eerlijk gezegd hadden we hier totaal niet op gerekend en we waren in de wolken. Na een lange reis naar Polen en weer terug kwam ze op 4 augustus eindelijk bij ons thuis.

 

Vivien is een rustige, bedachtzame poes die het heerlijk vind om lekker bij je te komen liggen. Nog lekker speels en groeit uit tot een prachtige Noor. Helaas hebben we haar eerste krolsheid niet op tijd opgemerkt. We wisten dat het implantaat bij Bijou begon uit te werken maar voordat we het in de gaten hadden was ze al gedekt. We hadden haar nog graag een jaar gegund voordat ze moeder zou worden maar op 17 maart 2015 is ze bevallen van 5 prachtige kleine Noortjes, ons eerste nest. Vivien blijkt, ondanks haar leeftijd, een geweldige moeder te zijn.

 

Helaas traden er tijdens de tweede bevalling complicaties op. De Weeën zetten niet door en een gedeelte van de kittens moesten worden gehaald met een keizersnede. Dit heeft ons doen besluiten om haar tegelijk te steriliseren. Ondanks dat ik nog graag een nestje met haar had gehad gaat de gezondheid van haar boven alles. Vivien is de trotse moeder van ons A-nest en ons Criminal Minds nest.

 

 

Anna en Darius, dat Vivien bij ons mocht komen was zo’n geweldige verrassing. We danken jullie met heel ons hart voor deze dame<3 <3 <3

Earl Grey Bason,

Vader van Vivien

Nattjaktens Shiraz

Moeder van Vivien

Vivien Omahkatayo

Vivien Omahkatayo

Copyright © All Rights Reserved