Norsk Glimre Jersey Joy

NOORSE BOSKAT CATTERY

SCHWARZI'S

Norsk Glimre Jersey Joy

Geboren: 24-03-2013

NFO f 03 22

Getest op: HCM en PKD alles normaal

PK-def en GSD-IV, vrij via ouders

Toen we hebben besloten dat we toch wel een kleine cattery zouden willen zijn we op zoek gegaan naar een kitten die we mooi vinden en die goed zou passen bij Bijou. Via Chris (Norsk Bijou) zijn we te rade gegaan bij Gabriëlle Amsterdam voor advies. Zij vertelde dat ze wel een mooi kitten wist en adviseerde om eens op de site van Franka (Norsk Glimre) te gaan kijken. Daar vonden we onze Joy. Een prachtig schildpad poesje. Vanaf dag 1 hebben we Joy in ons hart gesloten en gelukkig was ze nog beschikbaar voor ons. Na meerdere keren te zijn gaan kijken heeft Franca haar bij ons gebracht. Bijou was gelijk verliefd en nog steeds vind je ze regelmatig samen in een mandje gezellig slapen. Joy is een heerlijke eigenzinnige dame, is graag buiten in de ren op jacht gaat naar alles wat binnen komt vliegen of springen. Regelmatig komt ze binnen met een sprinkhaan, muisje of soms zelfs een jonge vogel, hoe ze eraan komt is ons een raadsel. De ren is goed dicht en er past volgens ons geen vogel door het gaas. Ze is de dikste vriendin van Lotte, onze dochter.

 

Na twee prachtige nesten met kittens, ze is de moeder van ons C-nest en ons Walking Dead nest, hebben we besloten dat het genoeg voor haar is geweest. Ze heeft altijd enorm veel last van haar hormonen, is bijna aaneengesloten krols en is daardoor ontzettend moeilijk in goede conditie te houden. Ze is nu een heerlijke " je weet wel poes", tevreden en super op gewicht.

 

Franka, wat zijn we trots dat je Joy aan ons hebt toevertrouwd om onze cattery op te bouwen. We genieten elke dag van haar en hopen in de toekomst prachtige nakomelingen van haar te krijgen

 

Prince Omahkatayo,

vader van Joy

Ishtar z Krainy,

moeder van Joy

Norsk Glimre Jersey Joy

Norsk Glimre Jersey Joy

Copyright © All Rights Reserved